Empordà - Santa Cristina d’Aro (Spain)

(+34) 972 835 266
(+34) 664 870 881
info@costabravaterrenos.com

Santa Cristina d'Aro, zona Golf Costa Brava, exclusives Parcel·les

Venda terrenys, parcel·les urbanes en la Costa Brava, Santa Cristina d'Aro,  del Vilar, en exclusiva zona junt els camps de golf del Club de Golf Costa Brava. Superfície des de 600 m2, Edificabilitat, Planta Baixa + Planta Pis, 300 m2.

Aquí també trobareu la vostra casa d'obra nova a la Costa Brava, Santa Cristina d'Aro, estudiada per a adaptarse plenament a les vostres necessitats, i dissenyada per a l'edificació més optima d'acord a les característiques i orientació del terreny. Informeu-vos.

+ informació

Parcel·les Urbanes , Costa Brava, Santa Cristina d'Aro

Nou sector Urbà Serra-Sol III, Venda de Terrenys,  parcel·les a Santa Cristina d'Aro, Costa Brava  des de 600 m2, Preu des de 125.000,- €. Immillorable situació junt la zona centre del poble. Demaneu més informació.

Aquí també trobareu la vostra casa d'bra nova Santa Cristina d'Aro, Costa Brava,  estudiada per a adaptarse plenament a les vostres necessitats, i dissenyada per a l'edificació més optima d'acord a les característiques i orientació del terreny. Informeu-vos.

+ informació

Costa Brava, exclusives Parcel·les alt estanding

Santa Cristina d'Aro, Baix Empordà, Can Dilla  Venda exclusives parcel·les i terrenys  des de 1.500 m2  Preu venda: des de 188.000,-€

Aquí també trobareu la vostra  casa d'obra nova  a Santa Cristina d'Aro, Costa Brava, estudiada per a adaptarse plenament a les vostres necessitats, i dissenyada per a l'edificació més optima d'acord a les característiques i orientació del terreny. Informeu-vos.

+informació

Santa Cristina d'Aro, Baix Empordà,  Costa Brava

La població de Santa Cristina d'Aro es troba ubicada a 10' de les principals poblacions i  platges de la Costa Brava centre: Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro-S'Agarò, a 30' de l'aeroport de Girona-Costa Brava, a 35' de l'estació del tren AVE a Girona, i a 50' de Barcelona. A la zona hi ha importants instal•lacions esportives per la practica del Golf, la Hípica, BTT, Senderisme i Activitats nàutiques, a més d'una important oferta Cultural i Gastronòmica.